Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Κανόνες της κοινότητας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δημοσίευση #1
 Van-Helsing

Van-Helsing
Forum Founder
Forum Founder
 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  Κανόνες της κοινότητας Bestde10

Γειά σας Επισκέπτης,
Καλωσήρθατε στην κοινότητα μας. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή. Very Happy

Με την εγγραφή σας στο φόρουμ αποδέχεστε πλήρως τους παρακάτω κανόνες της κοινότητας:

01. Κάθε μέλος επιτρέπεται να έχει μόνο έναν λογαριασμό στο φόρουμ. Δεν επιτρέπεται η διαγραφή λογαριασμού καθώς και η αλλαγή ονόματος χρήστη εκτός αν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος.

02. Η επίσημη γλώσσα του φόρουμ είναι τα ελληνικά. Επιτρέπεται να γράφεται αγγλικά μόνο εφόσον πρόκειται να αναφερθείτε σε ορολογίες.

03. Τα μηνύματα σας πρέπει να έχουν σύντομο και περιεκτικό τίτλο και να είστε σαφής. Σε περίπτωση αντιγραφής περιεχομένου από άλλη σελίδα/πηγή θα πρέπει να τοποθετείτε υποχρεωτικά την πηγή με ενεργό σύνδεσμο πρός το αρχικό άρθρο / περιεχόμενο. Το κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για τα μηνύματα και το περιεχόμενο που δημοσιεύει. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις διπλές/τριπλές δημοσιεύσεις. Αντί αυτού είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Επεξεργασία".

04. Δημοσιεύσεις και απαντήσεις με παράνομο, πορνογραφικό, ρατσιστικό, άσεμνο, προσβλητικό ή περιεχόμενο με εθιστικές ουσίες, που μπορεί να μειώσουν ή να επηρεάσουν ένα άλλο μέλος του φόρουμ, απαγορεύονται αυστηρά. Δημοσιεύσεις και απαντήσεις που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες αυτούς είναι δυνατόν να αποφέρουν τον άμεσο αποκλεισμό και μόνιμη απαγόρευση εισόδου του μέλους σε αυτήν την κοινότητα.

05. Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε μια μόνο εικόνα για την υπογραφή σας χωρίς όμως να κάνετε διαφήμιση κάποιου ιστοχώρου. Υπάρχει συγκεκριμένος τομέας για διαφήμιση.

06. Παρακαλούμε αποφύγετε τις απαντήσεις spam ή/και το trolling και γενικά κακόβουλες ενέργειες που μπορούν να δημιουργήσουν οποιουδήποτε είδους εντάσεις στην κοινότητα.

07. Το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα επεξεργασίας, τροποποιήσης, κλειδώματος και διαγραφής μιας δημοσίευσης εφόσον δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της κοινότητας.

08. Κατά τη δημοσίευση θεμάτων ή απαντήσεων φροντίστε να είστε ήρεμοι και μην προσπαθήσετε να εμπλακείτε σε τυχόν θέματα με τέτοιο περιεχόμενο. Το προσωπικό θα φροντίσει το συντομότερο δυνατόν για την απομάκρυνση τους. Εάν νιώθετε ότι δεν είστε σε θέση να απαντήσετε εκείνη τη στιγμή, δοκιμάστε αργότερα που θα είσαστε σε θέση να απαντήσετε.

09. Για κάθε προειδοποιήση που λαμβάνετε το επίπεδο μειώνεται κατά ένα ποσοστό. Τα ποσοστά είναι 100%, 75%, 50%, 25% και αποκλεισμός από την κονότητα σύμφωνα με την κρίση του προσωπικού.

10. Η Ζωντανή Συνομιλία (ShoutBox) της κοινότητας μας δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ζητήσετε βοήθεια. Αν χρειάζεστε βοήθεια για κάποιο θέμα μπορείτε να το δημοσιεύσετε στην ανάλογη κατηγορία της κοινότητας μας. Τα Greeklish απαγορεύονται αυστηρά στους χώρους συνομιλιών. Απρεπείς, υβριστικές, προσβλητικές και ρατσιστικές συμπεριφορές στους χώρους συνομιλιών απαγορεύονται και σε περιπτώσεις μη τήρησης του κανόνα επιβάλεται προσωρινός ή μόνιμος αποκλεισμός από τη Ζωντανή Συνομιλία.

11. Για να μπορέσετε να αποστείλετε προσωπικά μηνύματα θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει ή να έχετε απαντήσει τουλάχιστον σε μια (1) δημοσίευση.

12. Σε ορισμένες κατηγορίες του φόρουμ για να είστε σε θέση να απαντήσετε στα θέματα θα πρέπει πρώτα να έχετε δημιουργήσει μια δημοσίευση ή να έχετε απαντήσει σε κάποια υπάρχουσα δημοσίευση σε κάποια άλλη κατηγορία του φόρουμ.

Ο ιδρυτής του Best-Design και το προσωπικό δεν φέρουν καμμία ευθύνη για περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων το οποίο δεν δύναται να ελεγθεί ομοίως και για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων και κατοχυρωμένου υλικού. Αν είστε ο κάτοχος δικαιωμάτων τέτοιου υλικού επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να αφαιρέσουμε το περιεχόμενο αυτό.

Το Best-Design Forum διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω όρων κατά την κρίση του οποιαδήποτε στιγμή.

Η ομάδα διαχείρησης,
Best-Design Community.

https://best-design.forumgreek.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Ωχ! Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά ...

[#10425]

Ο διαχειριστής έχει μπλοκάρει την προβολή των θεμάτων στους επισκέπτες, μόνο τα μέλη μπορούν να δουν αυτό το πεδίο.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι: