Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω επιπρόσθετους κανόνες:

1. Οι διπλοί/τριπλοί λογαριασμοί δεν επιτρέπονται στην κοινότητα και θα εφαρμόζεται μόνιμος αποκλεισμός. Αν υπάρχουν και άλλα μέλη της οικογένειας σας που συνδέονται απο τον ίδιο υπολογιστή ή χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση IP παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα το προσωπικό του φόρουμ ώστε να γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για διπλούς/τριπλούς λογαριασμούς.

2. Λογαριασμοί που δεν θα έχουν έγκυρο πάροχο e-mail όπως GMail, Yahoo Mail ή άλλο αξιόπιστο πάροχο e-mail και
σε διευθύνσεις e-mail που δεν είναι έγκυρες ή είναι προσωρινές θα εφαρμόζεται μόνιμος αποκλεισμός.

3. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα λάβετε το κλειδί ενεργοποίησης που θα το βρείτε στην εισερχόμενη αλληλογραφία. Σε περίπτωση που δεν εντοπίσετε το e-mail ενεργοποίησης παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας.

4.
Εάν δεν διαθέτετε κωδικό πρόκλησης η διαδικασία εγγραφής δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

5. Μπορείτε να προμηθευτείτε κωδικό πρόσκλησης από κάποιο ήδη εγγεγραμένο μέλος.

6. Για τη δική σας ασφάλεια χρησιμοποιήστε έγκυρους παρόχους e-mail.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Best-Design Forum.


Συμφωνώ με τα παραπάνω και είμαι ΑΝΩ των 13 ετώνΔεν συμφωνώ με τους παραπάνω όρους